Finques Bruc SL Barcelona
Finques Bruc SL Barcelona

ADMINISTRACIÓ DE FINQUES I COMUNITATS

comunidades

COMUNITATS - LLOGUERS


Els serveis que prestem estan basats principalment en la transparència i claredat de les nostres gestions i dels comptes que presentem als nostres clients, aplicant diferents criteris de màxima eficiència i d'optimització dels fons existents. La gestió econòmica es basa principalment en la nostra capacitat professional per resoldre tots aquells esdeveniments que puguin produir-se en el dia a dia, ja sigui en propietat horitzontal com en vertical. El nostre compromís professional es basa en:


1.- Assessorament actualitzat de les normes legals aplicables en tot moment.

2.- Estats de comptes clars i fàcilment interpretables per tots els propietaris.

3.- Gestions de cobrament d'impagats.

4.- Solució d'avaries i incidències amb seguiment de reclamació a la seva companyia d'assegurances.

5.- Oferta econòmica i equilibrada.

asesoramiento

ASSESSORAMENT


Els nostres clients necessiten estar al dia de les normes jurídiques i fiscals que els afecta sobre els seus patrimonis immobiliaris, a causa dels constants canvis i noves introduccions dins el pla fiscal. Per a això disposem de tècnics especialitzats per poder resoldre amb èxit qualsevol dubte o actuació que es pugui presentar.

venta

VENDES - TAXACIONS - PERIT JUDICIAL


A causa de la complexitat que avui dia representa vendre un pis, una plaça d'aparcament, o un local, es requereix imprescindiblement disposar dels coneixements adequats, conèixer profundament el mercat immobiliari i realitzar les valoracions més ajustades a la seva realitat, per això, el nostre equip de professionals està constantment actualitzant per poder donar el millor servei per als nostres clients.

TENIM EL QUE NECESSITES

Finques Bruc SL Barcelona

Pressupost sense compromís:

Finques Bruc SL Barcelona
© Copyright 2015. Tots els drets reservats - disseny web plànolscad